Stabburet

Boka här

Hitta din bokning

Våra boenden

Bo med naturen runt husknuten och njut av alla moderna bekvämligheter. Hos oss har du upp till 100 Mbit Wifi i alla våra logier och lokaler. Våra Bed & Breakfast rum och stugor med självhushållning ligger i skogen längst en upplyst grusväg med gångavstånd till reception och restaurangen. Ta gärna med din hund, omgivningarna är fantastiska för hundpromenader. Vi har flera rum och stugor speciellt avsedda för pälsdjur Läs mer här

Under låg- och mellansäsong vid bokning av B&B finns frukosten i gästköket (om inget annat avtalas) och under högsäsong serveras en frukostbuffé i restaurangen. 

    AVBOKNINGSVILLKOR

Stugor

Våra två timmerstugor med självhushåll erbjuder 5 bäddar var. Klicka på länken nedan för mer ingående information, samt placering av bäddar i respektive stuga.

Mer information & pris

B&B

Vi har 12 tvåbäddsrum, alla med sitt eget tema. I varje rum finns egen toalett med dusch, två enkelsängar, vattenkokare, kylskåp och en stöveltork. Priserna inkluderar alltid frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning.

Mer information & pris

Husbil och tält

Vi har ställplatser för husbil och tält både med och utan el. Här har ni nära till naturen och lugnet.

Mer information & pris

Sovloft

Till de större sällskapen har vi ett sovloft, som ligger i vår huvudbyggnad. Passar perfekt för större kalas, bröllop och konferenser!

Mer information & pris