Stabburet

 

Boende

Hos oss bor du i rum som når upp till hotellstandard. Vi har kvar de två första, ursprungliga stugorna, som har varit med sedan starten av KynnefjällsNatur. Vi har även 12 nyare rum att välja mellan.

 

Bo med naturen runt husknuten och njut av alla moderna bekvämligheter. Hos oss har du upp till 100 Mbit Wifi i rummen. Alla stugor och rum ligger längst med en väg och det är gångavstånd till reception och restaurangen.

Våra boenden

Hyra stuga:

Våra två timmerstugor erbjuder 4 alt. 5 bäddar. Den norska konstruktionen Stabburet tar 4 personer och stugan Ugglebo tar 5 personer. Ugglebo fick sitt namn redan när stugan var nybyggd, då en uggla valde att flytta in.

Mer information & pris

B&B i tvåbäddsrum

Vi har 12 nybyggda tvåbäddsrum, alla med sitt eget tema. I varje rum finns egen toalett med dusch, två enkelsängar, vattenkokare, kylskåp och en stöveltork. Priserna inkluderar frukost, sängkläder, handdukar och slutstädning.

Mer information & pris

Husbil och tält

Är du sugen på att campa kan du göra det hos oss! Vi erbjuder dig både tält och husbil, så att du har nära till naturen, samtidigt som du har nära till alla våra bekvämligheter.

Mer information & pris

Sovloft

Till de större sällskapen har vi ett sovloft, som ligger i vår huvudbyggnad. Passar perfekt för större kalas, bröllop och konferenser!

Mer information & pris