Stabburet

 

Boende

Bo med naturen runt husknuten och njut av alla moderna bekvämligheter. Hos oss har du upp till 100 Mbit Wifi i rummen. Alla stugor och rum ligger längst med en upplyst grusväg och det är gångavstånd till reception och restaurangen.

Boka här

Våra boenden

Stugor

Våra två timmerstugor erbjuder 5 bäddar var. Den norska konstruktionen Stabburet har två våningsplan och stugan Ugglebo har ett våningsplan med två sovloft. Ugglebo fick sitt namn redan när stugan var nybyggd, då en uggla valde att flytta in. Klicka på länken nedan för mer ingående information, samt placering av bäddar i respektive stuga.

Mer information & pris

B&B i tvåbäddsrum

Vi har 12 tvåbäddsrum, alla med sitt eget tema. I varje rum finns egen toalett med dusch, två enkelsängar, vattenkokare, kylskåp och en stöveltork. Priserna inkluderar frukost, sängkläder, handdukar och slutstädning.

Mer information & pris

Husbil och tält

Är du sugen på att campa kan du göra det hos oss! Vi erbjuder dig både tält och husbil, så att du har nära till naturen, samtidigt som du har nära till alla våra bekvämligheter.

Mer information & pris

Sovloft

Till de större sällskapen har vi ett sovloft, som ligger i vår huvudbyggnad. Passar perfekt för större kalas, bröllop och konferenser!

Mer information & pris