B&B 

Vi har 12 tvåbäddsrum fördelat i tre byggnader. Alla rum ligger mitt i skogen i markplan med egen ytterdörr och är inredda med egna teman. Arbetsbodens fyra rum är t. ex.  inspirerade av olika yrken som funnit på gården i generationer, t. ex. Fiskarn´s, Biodlar´s, Bondens och Jägarn´s rum. I Växthuset hittar du sedan Ljungrummet och Karl-Johans rum. Älvornas och Näckens rum finns i Ebbes stuga med inspiration hämtad från folklivsforskaren Ebbe Schön.

Dusch, toalett, två enkelsängar, kylskåp, vattenkokare och stöveltork finns på varje rum. I priset ingår alltid frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning. Under låg- och mellansäsong finns frukosten i gästköket och under högsäsong serveras en frukostbuffé i restaurangen.

PRIS  
Tvåbäddsrum: pris från 900kr /natt 
 Enkelrum: pris från 700kr /natt


Logipriserna varierar något beroende på säsong.
Välj datum i vår bokningskalender för exakt pris just ert önskade datum.

Frukost

FRUKOST I GÄSTKÖKET (LÅG- OCH MELLANSÄSONG)
Frukosten finns förberedd åt er i köket mellan klockan 07.00 och 11.00. Det finns tillgång till brödrost och kaffebryggare bl.a. Kylvaror tar du själv i kylen. Vi anpassar så klart även efter era önskemål. Kontakta oss för att ta reda på vad som gäller vid just din bokning

Vi erbjuder yoghurt, flingor/musli av olika slag,
grovt och ljust bröd, flera olika sorters pålägg upplagt på en bricka/rum, ägg att koka,
kaffe, te, juice och frukt.


FRUKOSTBUFFÉ I RESTAURANGEN (*HÖGSÄSONG)
Under högsäsongen 6 juni till 10 augusti, samt vissa helger vår och höst servereras alltid en frukostbuffé i restaurangen mellan kl. 08.00-10.00 

Buffén består av vanlig svensk frukostmat
såsom olika köttpålägg (bl.a rökt skivat viltkött från Kynnefjäll),
ost, kokt ägg, fil och flingor m.m.
(dock inga varma rätter)

(Frukostbuffén i restaurangen är bokningsbar även under låg- mellansäsong vid lite större gruppbokningar, kontakta oss för mer information)

Hundar

På KynnefjällsNatur är hundar varmt välkomna. Vi har härliga vandringsleder som passar utmärkt för hundar och dess ägare. Det är tillåtet att ta med sig hund i de flesta av våra rum. Ni får också gärna ta med er hunden in i vår restaurang om det skulle underlätta för er. Vi visar er gärna till ett lämpligt bord för er och er hund.

Det är viktigt att ni som hundägare respekterar övriga gäster genom att bl.a plocka upp efter er hund samt se till att era fyrfota vänner inte vistas i möbler eller sängar.

Första natten vid bokning av rum har vi ett tillägg på 100kr/djur, resterande nätter 50kr/djur och natt. Vid bokning av stuga tillkommer ingen extra avgift p.g.a att där är självhushåll och att ni städar själva.